Det er vigtigt for mig, at betingelserne for køb af et kursus ved Influencer Akademiet er gennemsigtigt, og nemt for dig at forstå. Derfor har jeg udfærdiget disse handelsbetingelser, som du godkender, når du handler med Influencer Akademiet, tilhørende virksomheden Raise ApS, som er mit selskab. 
CVR: 42951455
Adresse: Strandpromenaden 55, 1 tv, 4600 Koege

Tilbud og aftale 

Faktura på køb af kursus fremsendes, efter betaling er gennemført. Det antages som accepteret og dermed uden fortrydelsesret, så snart kunden modtager sin faktura. Kunden bedes skriftligt meddele om uoverensstemmelser ifm. køb af kursus hurtigst muligt, for at løse evt. uoverensstemmelser.

1. Ved køb af Influencer Akademiets kursus

 • Når du køber et kursus hos Influencer Akademiet, aka. Raise ApS, forpligter du dig til ikke at fremvise eller uddele login til kurset til personer der ikke har købt kurset. Sker dette, er Raise ApS berettiget til at opkræve erstatning samt terminere din adgang til kurset.

2. Brugsret

 • Brugsret: Som kunde hos Influencer Akademiet får du fuld adgang og brugsret til alt tilhørende materiale, som videoer, skabeloner og skriveark.
 • Virksomhedskøb: Købes kurset af en virksomhed, må kurset udelukkende benyttes af virksomhedens kontaktperson ifm. handlen hos Raise ApS. Det er derfor ikke tilladt for videredistribuere kursets indhold til ansatte og andre interessenter i virksomheden. Ønskes dette, bedes i kontakte os med henblik på en virksomhedsaftale med flere licenser.

3. Indtægtsfraskrivelse

 • Jeg leverer al den viden jeg har opnået gennem min erfaring i influencerbranchen, for at du som influencer kan få succes på sociale medier. Dog kan jeg ikke garantere, at du får samme indtægt som de influencers jeg har hjulpet tidligere, da dette i høj grad afhænger af din egen arbejdsindsats.

4. Pris og betaling

 • Pris: Prisen for kurset følger Influencer Akademiets gældende prisliste på det tidspunkt, hvor Raise ApS bekræfter kundens ordre, medmindre parterne har aftalt andet skriftligt. Priserne kan vises eks. eller inkl. moms, men dette vil altid tydeligt fremgå.
 • Kortbetaling: Vi tager imod: Dankort, Visa, Visa Electron, Verified by Visa, Mastercard, Mobilepay og Viabill.

5. Reklamationsret

 • Da der tilbydes en serviceydelse og ikke et varekøb, ydes der ikke returret på købte kurser. Hvis du har en begrundet klage med kurset, er du velkommen til at tage kontakt med henblik på at finde en løsning.

7. Adgang

 • Efter dit køb er foretaget og godkendt, vil du straks efter få komplet adgang til kursusområdet. Du vil modtage et personligt link via mail, som du kan bruge til at logge ind med.

11. Behandling af personhenførbare oplysninger

 • Behandling. Raise ApS behandler personoplysninger under behørig iagttagelse af databeskyttelsesforordningen og -loven. Oplysninger om kundens navn, adresse, e-mail, telefonnummer, mv. benyttes alene i forbindelse med kundens bestilling og kommunikation.
 • Den registreredes rettigheder. Virksomheden efterlever den registreredes rettigheder (bl.a. ret til indsigt, berigtigelse, sletning, begrænsning af behandling, indsigelse, dataportabilitet, klage og ret til ikke at være genstand for en afgørelse, der alene er baseret på automatisk behandling, herunder profilering).
 • Opbevaring og videregivelse. Virksomheden opbevarer oplysningerne så længe, det er nødvendigt for det formål, hvortil oplysningerne behandles. Virksomheden hverken videregiver, sælger eller på anden måde overdrager oplysninger til tredjemand, medmindre Kunden har givet accept til dette.
 • Kontakt. Ønsker Kunden oplysninger om, hvilke data der bliver behandlet, at få data slettet eller korrigeret, kan Kunden kontakte Kasper Bondegaard på 27626881 eller på kasper@influencer-akademiet.dk.