Influencer
Akademiet

Podcast: "Tæt på influencers"

- Lær hvordan du får betalte samarbejder

I tæt på influencers kommer vi ind under huden på både små og store influencere, og hører hvordan de får betalte samarbejder med de rigtige strategier. Fordi hvordan gør man egentlig? Og kan en influencer med 1000 følgere få et betalt samarbejde – svaret er ja. 

Alt det du troede om at skulle have flere tusinde følgere og smukke og polerede billeder er forkert. 

Populære episoder

Nicole sagde farvel til sit 9-17 job!
I dagens episode hører I hvordan Nicole med sine 5.700 følgere på Instagram tjener 30.000 DKK i måneden på betalte samarbejder. Kom med helt tæt på Nicole, som sidste år sagde sit job op, gik all in som influencer og selvstændig.
Lyt nu
Previous slide
Next slide

Podcasten er GRATIS

De ærlige historier

Vi fjerner facaden og skræller alle lag af løget, når vi snakker om hvordan alting kan virke poleret og så fantastisk. Men der findes lige så mange dårlige dage som gode dage - og hvordan håndterer man det samtidig med man vækster sin Instagram?

De rigtige strategier

Vi går i dybden med strategier, som har skabt succes for de influencere der er i studiet. Både på et strategisk plan, men også hvordan man udfører disse strategier i praksis, så du selv kan implementere dem i din social media strategi.

Bedre end Netflix

Hvis du går med en influencerdrøm i maven, eller hvis du bare gerne vil blive klogere på influencer marketing og sociale medier, så sluk for Gilmore Girls og tænd op for "Tæt på Influencers". Du får strategier, viden og gode råd som du kan implementere i din egen strategi.

Få eksklusive strategier og viden fra Influencer Akademiet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips og tricks og strategier til at vækste dine sociale medier!

Find os på Spotify og YouTube

Vi har gjort vores podcast tilgængelig på Spotify og YouTube. Hvis du er på farten, er Spotify en glimrende platform. Men hvis du gerne vil have hele oplevelsen med, kan du vælge at se det i videoformat på YouTube.

Seneste episoder

Nicole sagde farvel til sit 9-17 job!

Sådan får du betalte samarbejder med ARKK Copenhagen

Betalt samarbejde med Disney Plus

“Kaspers afsnit omkring vedligeholdelse og hvordan jeg øger min engagement rate, har virkelig sat fart i min influencer karriere!”

GRATIS INFLUENCER TRÆNING + ONE TIME OFFER

Sæt raketfart i din influencer karriere og få betalte samarbejder.

Ville du ønske du havde muligheden for vågne op på en strand på Bali til beskeden “dine penge er overført” fordi du ikke er afhængig af at sidde på et kontor? #ohyes

Hvad med at blive betalt for de timer, du alligevel bruger på Instagram, gennem betalte samarbejder med brands?

Hvem er Kasper?

Efter at have solgt mine anparter i Make Influence, hvor vi hjalp influencere med at tjene over 100.000 i måneden, som gjorde de kunne vinke farvel til deres 9-17 job og selv kunne bestemme deres egen arbejdslokation, hjælper jeg nu andre influencere med opnå den samme frihed.

Jeg har igennem de sidste 4 år hjulpet influencere med at få flotte betalte samarbejder med Disney Plus, Bestseller, HelloFresh, B&O, Goodiebox og mange flere. 

På grund af min læring, har flere tusinde influencere fået mere frihed i deres hverdag og kan nu arbejde hvor end de vil i verden!

Hvor i verden vil du fejre dit nye remote liFe? #MåskeBali 

Seneste nyt fra Instagram