Aldrig gå på kompromis igen 👉🏻 Få mindst 1,2,3 betalte samarbejder om måneden

Live træning + gratis tilbud(værdi 2000 DKK)

Lær at prissætte dig selv og forhandle med brands som influencer

Hør hvordan Nicole Ryle har brugt strategier og taktikker til at forhandle flotte betalte samarbejder. INTET FILTER. Vi serverer alt på et sølvfad

OBS: Begrænset til 150 pladser!

Måske har du set Nicole hos

< SWIPE >

De fleste influencers ved ikke hvordan de skal forhandle og prissætte sig selv. Du oplever sikkert brands tilbyde en affiliate aftale og et par produkter og undrer dig over, om det generelt bare er branchen eller om det er din profil. #demotiveret

Når du så endelig har nogle dage, hvor du tænker “nu er det dagen!”, falder du tilbage på, at du ikke ved hvordan du skal række ud til brands – og når du så endelig gør, svarer de ikke.

Hvad med at lære at prissætte dig selv og forhandle med brands, så du aldrig mere skal gå på kompromis? #Jatak

Derfor skal du med

Personlig hilsen fra Nicole Ryle

Kaspers online influencer forløb har været afgørende for min forståelse til at prissætte mig selv og forhandle med brands

- Nicole Ryle, kursist og fuldtids influencer

Det kan du forvente på denne træning

Forvent at bruge 1,5 time med Nicole Ryle og mig

Er du også en 1 af de 90% af alle influencere i Danmark der har svært ved at forhandle prissætte dig selv? I denne live influencer træning, får du alle nødvendige taktikker, råd og strategier foræret, så du kan forhandle dig frem til profitable brandaftaler. Så læg Netflix væk og invester i dig selv (hvis du vil lære at få profitable brandaftaler!)

Strategier til at forhandle og måder at prissætte dig selv

Nicole har over de sidste 6 måneder været igennem en eksponentiel vækst, hvor hun som mikro influencer har lært at gøre sociale medier til en levevej. I august måned tjente Nicole 30.000 DKK på brandaftaler, selvom hun "kun" har 6400 følgere. På webinaret forærer hun alt hvad hun har lært - og hvad hendes hemmelige opskrift er.

Step-by-step guide til betalte samarbejder

Nicole har bl.a. samarbejdet med HelloFresh og andre store brands, og har fundet en model til at få disse brands til at betale for samarbejdet. Ja, de tilbød en affiliate aftale. Men Nicole gik ikke på kompromis, og det skal du heller ikke! På webinaret går Nicole og jeg igennem alt hvad hun gjorde for at få vendt et affiliate samarbejde til et betalt samarbejde.

Hvem er Nicole?

Nicole er uddannet inden for marketing, og har beskæftiget sig med sociale medier professionelt og privat de sidste 7 år, hvorfor hun har en solid viden og erfaring fra både virksomhedernes samt influenternes perspektiv. Det sidste halve år har hun arbejdet som selvstændig SoMe-konsulent, hvor hun hjælper og rådgiver virksomheder med at vækste samt konvertere via deres SoMe-platforme, og samtidigt arbejdet som mikroinfluencer på Instagram. 

Til trods for at hun “kun” har 6.500 følgere på Instagram, har hun formået at gøre det til en levevej at tjene penge på betalte samarbejder med spændende brands, som spænder vidt fra HelloFresh til Balmain Hair – og dette har hun faktisk gjort siden, hun havde knapt 4.000 følgere. Derfor ved hun, at det ikke kommer an på hvor mange følgere du har, men hvor dygtig du er til at sælge dig selv til samt forhandle med de brands, som du ønsker at samarbejde med. 

Det handler nemlig om meget mere, og i særdeles om, hvor dygtig du er til at skabe relationer samt troværdighed om dig selv – og dermed dit eget brand!