Sig farvel til dit 8-16 job og få mere frihed til at leve på dine egne betingelser

Gratis INfluencer-træning + One time tilbud!

Sæt raketfart i din influencer karriere og få betalte samarbejder.

(Hvis du tror, at du skal have tusindvis af følgere og smukke billeder, så tager du fejl)

OBS: Begrænset pladser!

Måske har du set mig?

< SWIPE >

Ville du ønske du havde muligheden for vågne op på en strand på Bali til beskeden “dine penge er overført” fordi du ikke er afhængig af at sidde på et kontor? #ohyes  

Hvad med at blive betalt for de timer, du alligevel bruger på Instagram, gennem betalte samarbejder med brands?

Det kan du forvente på denne træning

Forvent at bruge 1 time med mig

Giv denne influencer træning en time af din tid(samme tid du ville have brugt på et afsnit af Gilmore Girls på Netflix) og få en masse strategier du kan implementere NU til at få profitable samarbejder og blive betalt for at lave kreativt og sjovt content.

Metoder og tips til flere følgere

Føler du også, du er et sted hvor du ikke rigtig får flere følgere - eller hvor det bare går for langsomt? Jeg giver dig nogle tips og metoder, hvor på du kan få op mod 100 nye følgere om dagen. I samme omfang fortæller jeg dig også hemmeligheden til at vedligeholde dine følgere og øge din engagement rate.

Step-by-step til betalte samarbejder

Okay.. Jeg skal være ærlig og indrømme, at det ikke er nemt at få betalte samarbejder, HVIS du ikke får hjælp.. MEN i denne træning, får du en step-by-step guide til at få betalte samarbejder baseret på utallige succeshistorier. Selvom det kan føles som et kæmpe arbejde, er du tættere på end du tror!

Anbefalinger

Klik for at zoome

Hvem er Kasper?

Efter jeg solgte mine anparter i Make Influence, hvor vi hjalp influencere med at tjene over 100.000 i måneden, som gjorde de kunne vinke farvel til deres 9-17 job og selv kunne bestemme deres egen arbejdslokation, hjælper jeg nu andre influencere med opnå den samme frihed.

Jeg har igennem de sidste 4 år hjulpet influencere med at få flotte betalte samarbejder med Disney Plus, Bestseller, HelloFresh, B&O, Goodiebox og mange flere. 

På grund af min læring, har flere tusinde influencere fået mere frihed i deres hverdag og kan nu arbejde hvor end de vil i verden!

På min gratis online influencer træning, lærer jeg dig step-for-step hvordan du opnår denne frihed. 

Hvor i verden vil du fejre dit nye remote live? #MåskeBali 

Kaspers afsnit omkring vedligeholdelse og hvordan jeg øger min engagement rate, har virkelig Sat fart i min influencer karriere!

- Camilla, kursist